Известие

Collapse
No announcement yet.

Баси неска карах една Calibra

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Баси неска карах една Calibra

Днес един познат ми даде да му карам Калибрата 150коня, щото секи ден ми обяснява че много варви,ама аз не му вярвах.И какво изумен съм и к'во открих топлата вода и на сичкото отгоре не беше изгнила.
    Значи много ама много повече върви от мойта Алфа.
    Предимството на мойта е ,че е рядкост(има 5 в града) и не и викат "циганско ферари", за сметка на скъпите части.Тая калибра дигна 140 докато си помисля само, баси
    Alfa164 T.S 148++ HP
    Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Ми купи си калибра.

Comment

Не казвам че върви или не върви, но докато не се пуснете няма как да разбереш колко по-бърза е от твойта

А че са скъпи частите на твойна - не съм съгласен !
      2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
      GSM: 0888 520 600

Comment

Май пак сравняваме круши с ябълки...
        Колега, Калибрата е в класа на ГТВ, така че по вървеж трябва да се сравнява с нея. А ако сравниш ГТВ с Омега кое според теб щее по-бързо?
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ми чак пък толкова много да върви. Аз преди 3 години имах такава 94-та година но със 115-те коня и смятам че дизелака върви повечко. Турбото си е турбо.
          Alfa Romeo 164 Super 2.5 TD '97

Comment

тея калибри са умряла работа а и не гледай километража щото бая им лъже
            alfa 164 t.s ex
            tipo 2,0 16v turbo ex
            opel astra amnesia ex
            megane 2 ex
            alfa 159 jtd ех
            audi A6/S TQ 330+
            audi a4 b5 1,8 TQ 500++
            alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Първоначално публикувано от koolio
              Май пак сравняваме круши с ябълки...
              Колега, Калибрата е в класа на ГТВ, така че по вървеж трябва да се сравнява с нея. А ако сравниш ГТВ с Омега кое според теб щее по-бързо?
              Браво човек, колко хитро го каза, много добро сравнение.Просто грешката е в мене щото си мисля ,че карам самолет.Важното е че колата ми скоро ще тежи към 1100кг.Днес открих че помпата ми на безина работи на 11.4 волта, проследявах проследявах, ужас кабела е около 11-12м минава през 5-6 букси 1 бушон и 2 релета.Неможах да открия причината за пада на напрежение, но като пуснах авариино захранване с друг кабел (14v), звука на двигателя чак се промени.
              Alfa164 T.S 148++ HP

Comment

Аз карам такава 164ка кат твоита и как да ти кажа че няма как да върви по малко от калибрата , тия цигански ферарита са възмойно най-евтината газария в българия а и другото , на колкото опела съм се качил винаги километражите им показват с 10 км по малко а за 164 тя наистина не е в класа на калибрата ама щом си мислиш че твоита не вурви я погледни много хубаво
                Subaru Impreza WRX STI 350 hp-me4tiii
                Alfa Romeo 164 Twin Spark super 2.0 148 hp 1995
                Fiat Punto 1.1 1994

Comment

Да не си се качил на някоя чипосана калибра шестак 2.5 че и 4х4 и да се чудиш после за кво стаа въпрос точно тези и без чипа си бягат доста да ти кажа
                  AR 164 V6 turbo I.E.

Comment

абе тя си беше чипосана и е била някога 4х4 ама сега си е с предно само и е 2.0 двигател

Asaka- искам да те питам, ти за колко правиш от 0-100км/ч
                    Щото преди промените мойта ги правеше за 11сек, а това е много.
                    Alfa164 T.S 148++ HP

Comment

само да ти кажа че моита 164 прави от 0-100 за 9.8 по малко може да слезе само с промени и в идеални условия , тя е чист СТОК , кво повече да ти кажа , Калибрата си върви няма спор ама просто не можеш да ми кажеш че има сток калибра която да бие сток 164 квито и да са двигателите, не забравяи че алфата е до 97ма година , другото което е че на алфата наи малкия двигател е 136 коня и то на дизела кво да ти кажа другото е само бензинка и то от 2.0 нагоре , ако искаш пусни една Детелина 164 срещу най-мощната калибра сток да видим кво ша стане
                      Fiat Punto 1.1 1994

Comment

Аха 9.8сек е много по добре от 11сек, трябва да рабера причината за това.
                        Имаш ли представа колко трябва да ми е налягането на бензина,имам съмнения в него.И друг въпрос ти имаш ли газова уредба, защото дифузора (смесителя) на газта ми е с много малък отвор.Сетих се скоро за това защото карах една кола преди и след да й се сложи смесител.
                        Alfa164 T.S 148++ HP

Comment

Първоначално публикувано от alfaracer
                          И друг въпрос ти имаш ли газова уредба, защото дифузора (смесителя) на газта ми е с много малък отвор.Сетих се скоро за това защото карах една кола преди и след да й се сложи смесител.
                          Може би заради газовата ти уредба колата ускорява по бавно
                          2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
                          ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
                          sigpic

Comment

Еми как да ти кажа че и субаруто ми не можеше да върви на газ нищо че при карбураторите е много по лесно , а газта само ти сасипва двигателя, мини и си провери инжекторите ,мове да са позадрустени ,шото в БГ никаде няма свестна газ колата е суздадена за бензин брато и другото което е набута ли се с 1800 кинта за газов инжексион или просто от ефтиния варянт си взел
                            Fiat Punto 1.1 1994

Comment

Първоначално публикувано от Asaka
                              само да ти кажа че моита 164 прави от 0-100 за 9.8 по малко може да слезе само с промени и в идеални условия , тя е чист СТОК , кво повече да ти кажа , Калибрата си върви няма спор ама просто не можеш да ми кажеш че има сток калибра която да бие сток 164 квито и да са двигателите, не забравяи че алфата е до 97ма година , другото което е че на алфата наи малкия двигател е 136 коня и то на дизела кво да ти кажа другото е само бензинка и то от 2.0 нагоре , ако искаш пусни една Детелина 164 срещу най-мощната калибра сток да видим кво ша стане
                              Нещо май не си много запознат с опелските двигатели . Една калибра с C20XE мотор прави от 0 до 100 км/ч. за 8,5 по каталог, а алфата за близо 10 сек. Тъй че Калибрата бие всякак и на ускорение и на макс. скорост .
                              А напълкно стоковия 2.0 16 v Turbo 4х4 с 204 к.с. просто няма какво да го коментирам
                              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Working...
                              X